facebook instagram pinterest
  • da
    • en
  • Ingen produkter i kurven.

Handelsbetingelser

Generelt
Ved onlinehandel hos Stinneholm.com er du underlagt vores handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du altid læser disse betingelser, inden du handler i vores webshop på stinneholm.com.

Vi tager forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer.

En ordre er kun bindende, når den er godkendt af sælger med en ordrebekræftelse på mail.

Betaling
Alle beløb på stinneholm.com er angivet i DKK – Danske kroner og er inkl. moms.

Stinneholm.com modtager betaling med:
VISA-Dankort
VISA
VISA Electron
Mastercard

Betaling bliver først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager.

Stinneholm.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Stinneholm.com sender med jævnligt varer. Varerne ankommer indenfor 2-5 hverdage, hvis ikke andet er aftalt i forhold til særlige ordrer og bestillinger.

Husk at kontrollere din bestilling ved modtagelse

Vi er kun interesseret i, at vores smykker har haft det godt under transporten. Du bedes derfor kontrollere pakkens indhold ved modtagelse.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du med det samme – og seneste 4 dage efter modtagelsen – fejlmelde dette hos os eller hos fragtselskabet.

Stinneholm.com er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi garanterer dog, at vi altid pakker varerne forsvarligt ind.

Fragtpriser
Stinneholm.com leverer altid fragtfrit til hele Danmark. Det manglede da bare.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Stinneholm.com dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Returnering og reklamationer sendes til:

Stinneholm.com
Stefansgade 17, st. tv
2200 Kbh N
Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion bedes du sende bankoplysninger med pakken eller i e-mail, så vi hurtigst mulig kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 60 dages fuld returret på varer købt i vores webshob på stinneholm.com. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelsesretten gælder ikke special-smykker. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 60 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på contact@stinneholm.com.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til:

Stinneholm.com
Stefansgade 17, st. Tv.
2200 København N
Danmark

Varen skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vær opmærksom på, at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav eller uden omdeling til vores adresse.

Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Vi anbefaler derfor, at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken.

Udgifterne for returnering i Danmark optil 2 kg forventes højst at beløbe sig til ca. 50 DKK, såfremt varen bliver sendt som pakke.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder hele købet, refunderer vi alle betalinger modtaget af dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Ved delvis fortrydelse refunderer vi ikke leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 7 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi tilbageføre ikke beløb til andre personer eller deres bankkonto.
Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er taget i brug udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: contact@stinneholm.com

Personlige oplysninger
For at du som kunde kan indgå en handle med Stinneholm.com, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Indsamlingen af disse oplysninger er nødvendige, for at vi kan levere varer til dig.

Oplysninger afgivet til Stinneholm.com videregives eller sælges ikke til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Med mindre du selv angiver andet eller tilmelder vores nyhedsbrev, slettes dine oplysninger efter 6 måneder.

Stinneholm.com følger til enhver tid retningslinjer og love påkrævet af Forbrugerstyrelsen og EU.

Copyright © Stinne Holm

All search results